Vanaf heden verkrijgbaar: Enneagram voor Dummies!

Een uniek handvat voor iedereen die duurzame relaties nastreeft.

Het enneagram heeft sinds een aantal jaren flink aan populariteit gewonnen. En terecht: met dit model krijg je diepgaander inzicht in jezelf en ontwikkel je meer begrip voor je medemens. En dat is vooral in deze tijd, waarin we zowel thuis als op het werk streven naar zelfkennis en ontwikkeling, een behoefte die we allemaal wensen te vervullen. Wil jij weten wat het enneagram voor jou kan betekenen en hoe ook jij het in je leven kunt toepassen? Dan is Enneagram voor Dummies het ideale startpunt!

In dit boek neemt drs. Jeanette van Stijn je mee in de wereld van het enneagram. Uiteraard wordt het model, dat bestaat uit negen patronen van denken, voelen en handelen, duidelijk uitgelegd en maak je kennis met de verschillende persoonlijkheidstypen. In zes delen krijg je het antwoord op de meest gestelde vragen over relaties tussen mensen, zelftyperingen en toepassing van het enneagram thuis en op het werk. Uiteraard blijven het ontstaan en de ontwikkeling van het enneagram niet onbesproken en krijg je verschillende stromingen en scholen uitgelegd. In het gehele boek wordt bovendien niet alleen de psychologische kant besproken, maar is er ook ruime aandacht voor het spirituele pad.

Leer met behulp van Enneagram voor Dummies jezelf en anderen kennen en pluk er de vruchten van!

Over de auteur

Drs. Jeanette van Stijn is door Helen Palmer en David Daniels opgeleid tot enneagramtrainer in het Enneagram Professional Training Program (EPTP) aan het opleidingsinstituut Enneagram Worldwide in Californië. Jeanette was als supervisor en docent verbonden aan Enneagram Worldwide en is hiertoe aanvullend door Helen en David opgeleid. Zij is dan ook als enige in Nederland geautoriseerd om hun opleiding te doceren. Samen met Hannah Nathans richtte Jeanette eerder Enneagram Stichting Nederland (ESN) op waarvan zij beiden tot erelid zijn benoemd.

Enneagram voor Dummies | 10 december 2009 | ISBN 978-90-430-1772-5 | 344 pagina’s | € 27,95

Te koop via website Enneagram Nederland en via alle (web)boekhandels