Zoek je een Basisopleiding Coaching en wil je je tegelijkertijd specialiseren in de toepassing van of het werken met het Enneagram in Coaching? Dan ben je bij het ons aan het goede adres. Eerdere ervaring of opleiding in coaching is niet nodig; het coachvak en toepassing van het enneagram daarin leer je hier!

Heb je al ervaring en/of een coachopleiding gedaan dan nog kan onze opleiding, of onderdelen hieruit, voor jou verrassend, verdiepend en verrijkend zijn. Juist doordat het enneagram in alle onderdelen verweven is. De enige voorwaarde om workshops uit ons opleidingsprogramma te volgen is dat je hebt deelgenomen aan de Enneagram Intensief. Deze intensieve 6-daagse training vormt de basis van ons programma waarin je het enneagram en de methode voor ontwikkeling hiermee zelf doorloopt.

In één tot maximaal twee jaar, krijg je alle benodigde kennis en doe je veel praktijkervaring op. De verschillende workshops, intervisie en supervisie garanderen de ontwikkeling van je praktische vaardigheden. Je wordt begeleid door professionele trainers en supervisoren uit het vak. Na certificering kun je direct aan de slag als Enneagram Coach!

Kijk hier voor alle informatie over deze opleiding!