Beste Enneagramkenners,

Don Riso en Russ Hudson geven hun Part-1 Training in Nederland!!

Het had heel wat voeten in de aarde, maar we hebben ruimte gevonden in de overvolle agenda's van deze Enneagram toptrainers èn een ruimte waar de training gegeven kan worden. En daar zijn we bijzonder blij mee!

The Part I Training?The Anatomy of Personality

De Part-1 training maakt onderdeel uit van het officiële R&H Enneagram Training Program dat opleidt tot gecertificeerd Riso-Hudson Enneagramtrainer. Maar de workshop biedt meer. Op de website van Riso & Hudson (www.enneagraminstitute.com) kun je alle ins-and-outs van de training lezen.

Voor jullie gemak heb ik daaruit een stukje gecopïeerd en bijgesloten.

Voor wie

Het Riso-Hudson programma is toegankelijk voor iedereen die zichzelf beter wil begrijpen en die nieuwsgierig is naar de vele verschillende manifestaties van de menselijke natuur die worden beschreven in het Enneagram. Je kunt het programma gebruiken voor je persoonlijke groei en spirituele verdieping; voor je professionele ontwikkeling (als consultant of coach voor het bedrijfsleven bijvoorbeeeld). En natuurlijk ook voor verdere verdieping van je kennis en de toepassing ervan op je werk als psycholoog, therapeut, Enneagramtrainer etc.

De locatie en data/tijden

De training wordt gegeven in Belfeld, een plaatsje even buiten Venlo, op het spiritueel Centrum De Leonardushoeve, voormalig klooster. De inrichting is basic maar netjes (zo zijn er maar enkele een- en tweepersoons slaapkamers; de meeste slaapruimten zijn bestemd voor meerdere personen). Het eten is gezond (vrnl. biologisch en vegetarisch) en lekker. De atmosfeer is vredig. Kortom het is een plek die goed aansluit bij het Riso & Hudson gedachtengoed waarbij rust, reinheid en regelmaat de boventoon voeren.

Noot:

Wie graag over een 1-persoonskamer wil beschikken kan hier om verzoeken d.m.v. het inschrijfformulier. De extra kosten voor een 1-persoonskamer bedragen ? 200,– (ex. BTW). We kunnen je geen eenpersoonskamer garanderen; we hanteren het zg. ?wie het eerst komt, het eerst maalt? systeem.

De training begint op vrijdagavond 11 mei (rond 19:00 u.) en eindigt op woensdagmiddag 16 mei (rond lunchtijd).

De overige dagen begint de training om 9:00 u. tot 12:30, dan verder om 15:00 u. tot 18:00 u. en vervolgens om 19:30 u. tot 22:00 u.

Kosten

De kosten van de training bedragen ? 1.700,– (incl. verblijf en maaltijden op de Leonardushoeve, de training en trainingsmaterialen, ex. BTW). De kosten incl. BTW bedragen ? 2.023,–

Meer info:

Als je nader geïnformeerd wilt worden over de training, neem dan contact met me op via een van onderstaande telefoonnummers of e-mail adres.

We zien uit naar je komst!

Met vriendelijke groet,

Cees de Voogd

T: 023 8923251

M: 06 40417182

E: ceesdevoogd@mac.com